Lähetysesimiestä

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto vuonna 2017 oli 237 miljoonaa euroa, ja palveluksessamme on yli 450 puualan ammattilaita. Uudet tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 850.000 m3 sahatavaraa ja 400.000 m3 jatkojalosteita. Olemme investoineet Keiteleen lisäksi Kemijärven ja Alajärven tuotantolaitoksiimme ja tuotantomme on vahvassa kasvussa. Tavoitteenamme on tehdä yli miljoona kuutiometriä sahatavaraa vuonna 2019.

Haemme Keitele Wood Products Oy Keiteleen liimatehtaalle ahkeraa ja oma-aloitteista

Lähetysesimiestä

Lähetysesimiehen tehtävänä on pitää huolta Keiteleen liimapuutehtaan valmiiden tuotteiden varastoinnista tehtaalla sekä tuotteiden toimituksista tehtaalta satamiin.
Lähetysesimies osallistuu itse myös käytännön työhön sekä pitää huolta, että omalla vastuualueella olevat tehtävät tulevat kokonaisuutena hoidetuiksi.

Tehtävää hoidetaan 2-vuorotyönä.

Lähetysesimies toimii osana tilaus-toimitus-prosessia yhdessä ja yhteistyössä lähettäjän ja vientisihteerien kanssa. Lähimpänä esimiehenä toimii liimapuutehtaan tuotantopäällikkö.

Tehtävän palkkausperuste on tuntipalkkaus ja työaika on TES:n mukainen. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tilanteen vaatiessa joustavuutta työaikojen suhteen.

Aikaisempi työkokemus ja koulutus logistiikan parista on ehdoton etu, mutta ei välttämättömyys. Tässä tehtävässä oma asenne sekä määrätietoinen ote asioiden hoitamiseen ratkaisee.

Tehtävän sijoituspaikkana on Keitele ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelosi sähköpostilla:  Pekka.vaatainen@keitelegroup.fi

Lisätietoja tehtävästä: Pekka Väätäinen, puh. 044 570 0201