Vuorotyönjohtaja

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto tilikaudella 2017 on n. 240 miljoona euroa. Palveluksessamme on yli 450 puualan ammattilaista. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 850.000 m3 sahatavaraa ja 400.000 m3 jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla. Tavoitteenamme on tehdä yli miljoona kuutiometriä sahatavaraa vuonna 2019.​

Investointimme Alajärven sahalla etenee aikataulun mukaisesti ja olemme täydentämässä organisaatiotamme vastaamaan tulevaa 300.000m3:n sahatavaratuotantoa. Kiinnostaako työ Suomen nykyaikaisimmalla ja tehokkaimmalla mäntysahalla?

Haemme nyt 

VUOROTYÖNJOHTAJAA

Paikkakunta: Alajärvi

TyönkuvausToimit saha- ja jälkikäsittelyosaston esimiehenä noin 15 työntekijälle. Työ on kaksivuorotyötä.

Toimintatavoiltasi olet aktiivinen, toimeen tarttuva, sekä tarvittaessa jämäkkä käytännön esimies vuorosi henkilöstölle. Viet annetut tehtävät määrätietoisesti osana tuotanto-organisaatiota eteenpäin.

Toivomme hakijalta sopivaa koulutusta saha- tai levyalalta ja kykyä käyttää nykyaikaisia prosessin ohjelmistoja ja tietotekniikkaa. Saha- ja/tai puunjalostusalan työkokemus katsotaan eduksi.

Pyydämme lähettämään hakemukset sähköpostilla perjantaihin 27.7.2018 mennessä:
risto.holsa@keitelegroup.fi

Lisätietoja: Risto Hölsä, puh. 040 734 1124 tai sähköpostilla: risto.holsa@keitelegroup.fi

Lisäksi haemme Alajärven tehtaalle koulutettavaksi työntekijöitä yhdessä TE-palveluiden kanssa. Katso lisää internetsivultamme: www.keitelegroup.fi/sahatavaratehtaan-rekrykoulutus