Keitele yhteistyöhön Puijo Wolleyn kanssa

Keitele Forest on lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan kuopiolaisen Puijo Wolleyn uusi pääyhteistyökumppani kaudella 2024-25.

Keiteleen toimitusjohtaja Matti Kylävainio tosin uumoilee yhteistyön jatkuvan pidempäänkin: ”Kun me lähdemme johonkin mukaan, niin lähdemme täydellä sydämellä.” Savolaisen lentopallon tukeminen ei ole Keiteleelle uutta. Yritys oli Pielaveden Sammon taustajoukoissa liigataipaleen alusta asti ja on nyttemmin tehnyt yhteistyötä Savo Volleyn kanssa. Kumppaneita ovat myös jääkiekkojoukkue KalPa ja pesäpallojoukkue Alajärven Ankkurit, joiden lisäksi Keitele tukee yksilöurheilijoita.

Vuonna 2019 liigatasolle noussut Puijo on ehtinyt voittaa jo kaksi pronssimitalia sekä viime keväänä Suomen Cup -kultaa. Jo saavutettu menestys ei kuitenkaan ollut kaikkein oleellisin asia kumppanuudesta sovittaessa.

”Meille on tärkeää tietää, että yhteistyökumppaneidemme tavoite on korkealla, koska niin on yrityksemmekin. Pitää olla menestyksen nälkää, sillä sitä me haluamme tukea ja ruokkia”, Kylävainio kertoo.

Tänä syksynä Puijo Wolley pääsee aloittamaan ensimmäisen kautensa Kuopion uudessa Luolassa, mikä parantaa sekä pelillisiä olosuhteita että katsojien viihtyvyyttä.

Millaisia neuvoja yritysjohtaja antaisi urheilujoukkueelle?

”Tulee osata asettaa tavoitteet riittävän korkealle; tyhjän saa pyytämättäkin! Tavoitelkaa sitä mestaruutta, sillä se vaikuttaa myös jokapäiväiseen tekemiseen. Kuten yritys, myös hyvä joukkue on enemmän kuin osiensa summa, ja jokaisen tulee ymmärtää minkä eteen töitä päivittäin tehdään”.

Puijo Wolleyn kausi alkaa Luolassa 28.9., jolloin joukkue kohtaa viime kevään välierissä niukasti paremmaksi osoittautuneen ja sittemmin mestaruuden voittaneen Kuusamon.