Haarukkatrukin kuljettajaa Alajärvelle

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto vuonna 2020 on 292 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 900.000 m3 sahatavaraa ja 400.000 m3 jatkojalosteita. Tavoitteenamme on tehdä yli miljoona kuutiometriä sahatavaraa v. 2021. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla.

Tuotantomme kasvaessa haemme työntekijöitä vakinaiseen työsuhteeseen Keitele Timberille Alajärven sahalle seuraaviin tehtäviin

Haarukkatrukin kuljettajaa

Paikkakunta: Alajärvi

Työnkuvaus: Haemme haarukkatrukin kuljettajaa vakinaiseen työsuhteeseen Keitele Timber Alajärven sahalle sahatavarapakettien siirto-, varastointi- ja autojen lastaus- ja purkutehtäviin.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Paikka täytetään mahdollisesti heti sopivalla henkilöllä ennen hakemusten loppumisen määräaikaa.

Aiempi työkokemus teollisuuden mekaanisesta kunnossapidosta katsotaan eduksi.

Työ on vuorotyötä.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse 23.4.2021 mennessä: risto.holsa@keitelegroup.fi

Lisätiedot: tuotantopäällikkö Risto Hölsä, risto.holsa@keitelegroup.fi tai puh.040 734 1124