Yhteistyökumppaneita puun korjuun urakointiin

Keitele Group on vuonna 1981 perustettu perheyritys, josta on kasvanut yksi Suomen suurimmista mekaanisen puunjalostuksen toimijoista. Keitele Groupin arvot ovat asiakaslähtöisyys, kestävä kehitys ja tehokkuus. Toimitamme sahatavaraa ja jalosteita 42 maahan, suurimmat markkina-alueemme ovat EU-maat ja Japani. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa lähes 1 000 000 m³ sahatavaraa ja 400 000 m³ jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla. Tavoitteenamme on tuottaa miljoona kuutiometriä sahatavaraa ja kasvattaa liikevaihtoamme yli 10 % vuonna 2021.

Alajärven sahan puunhankinnan laajentuessa Pohjanmaan rannikolle ja hankinta-alueiden tiivistyessä sahan lähiympäristössä haemme

Yhteistyökumppaneita puun korjuun urakointiin

Paikkakunta: Alajärven sahan hankinta-alueet

Työnkuvaus: Pääasiallisina toimialueina raakapuun kuljetuksissa tulevat olemaan:

  1. Ruotsinkielinen Pohjanmaa Maalahden ja Pedersören kuntien välisellä alueella. 
  2. Lappajärven pohjoispuoliset kunnat Lappajärvi, Vimpeli, Evijärvi, Veteli ja Halsua. 

Käytössämme on Pinjan (ent. PiiMega) LogPro -urakointisovellukset. Tärkein puutavara tulee olemaan Alajärven sahalle hankittava mäntytukki ja -pikkutukki. Muut puunhankinnasta syntyvät puutavaralajit toimitamme yhteistyökumppaniemme tuotantolaitoksille Suomessa tai rannikon satamiin.

Edellytämme valittavalta yhteistyökumppanilta kilpailukykyistä hintaa, tehokkuutta ja laadukasta toimintaympäristön huomioivaa korjuutyötä sekä vastuullista suhtautumista asiakaslupausten täyttämiseen.

Olemme vakavarainen yritys, ja tarjoamme tasaista työllisyyttä sekä pitkäaikaista kumppanuutta valittaville urakoitsijoillemme. Suunniteltu yhteistyösuhteen aloitus on Alajärven sahan saavuttaessa täyden käyntiasteen syksystä 2021 alkaen.

Urakointitarjoukset jätetään käyttämällä Keitele Forest Oy:n määrämuotoista tarjouslomaketta. Lomaketta voi pyytää sähköpostilla osoitteesta kalle.kyllonen@keitelegroup.fi . Sähköpostiin on hyvä kirjata lyhyt ja ytimekäs kuvaus yrityksen toiminnasta ja kalustosta sekä alue, mistä on ensisijaisesti kiinnostunut. Tarjouksia käsitellään 7.5.2021 saakka.

Lisätietoja antaa ja tarkentaviin kysymyksiin vastaa:
Kalle Kyllönen, hankintapäällikkö
kalle.kyllonen@keitelegroup.fi tai puh. +358 40 632 6346